Reallife 750 Cabin

De Blackfish Marine Reallife 750 Cabin. Dit is onze snelvarende luxe tender met cabine. Een prachtig gelijnde chique en stijlvolle tender welke geheel in aluminium gebouwd is. Deze tender heeft een ruime en kuip voor vele vrienden, veilig tijdens het snelle varen. Daarnaast beschikt de tender voorin ook over een cabine welke gebruikt kan worden als slaapruimte voor twee personen.
De Reallife 750 tender heeft bijzonder goede vaar eigenschappen door haar solide bouw en snel onderwaterschip. De tender is in de eerste instantie ontworpen voor een buitenboord motor welke is weggewerkt in een motor ruimte (bun). Het voordeel voor deze opstelling is de stille vaareigenschap van een benzine buitenboord motor. De mogelijkheid om zonder verbouwing op te schalen naar een zwaardere / sterkere motor. En goede bereikbaarheid van de motor voor regulier onderhoud. Ook kunnen we de Reallife 750 Tender uitvoeren met een elektrische aandrijving van Torqeedo. Dan vaart u helemaal stil.
In overleg bestaat er de mogelijkheid om desgewenst de boot uit te voeren met een diesel inboard. Hierdoor wijzigt wel het interieur ontwerp.
Reallife 750 Cabin ruimte aanzicht
Naast de ruime kuip is er slaapruimte voor twee personen, een zonnedek met mooie kussens,
een zwemplateau, boegschroef, buiskap met achtertent ,kuip ledverlichting en radio cd speler met extra subwoofer ,versterker en speakers.
Reallife 750 Cabin stuur aanzicht
Met een 115 pk outboard motor geeft deze boot een snelheid van ca 55 km/h.

Benieuwd naar de prijslijst en optielijst?

Specificaties

Lengte:
Breedte:
Kruiphoogte:
Diepgang:
Gewicht:
Buitenboord/inboord:
Rompvorm:
7.50m
2.72m
1.26m
36cm
(circa) 1400kg Aluminium
Mogelijk
Diep