Classic 850

Blackfish marine blinkt al jaren uit in haar eigen ontworpen sloepenlijn. En een hele succesvolle uitvoering is de Classic 850. Dit is een zeer ruime en doordachte sloep. Gezellig varen met z’n tweeën of al je vrienden uitnodigen. Als je niet uitkijkt zit je zo met 16 man aan boord. Veilig blijft het sowieso, Deze sloep heeft een CE-C certificaat.
Spullen meenemen aan boord, geen probleem. Onder de banken zitten overal opberg mogelijkheden. Ook de kussens kan men daarin kwijt. De motorkist is meteen de plek voor de hap-en drankjes. En in een handomdraai maakt men een groot zonnedek wat de beste plek is om te chillen.
De zuinige diesel trappelt zacht op de achtergrond maar kan als het nodig is ook zorgen dat je weer snel kan varen voor wakeboarden of gewoon snel langere afstanden afleggen. Dit komt mede door het planerende onderwaterschip.
De Classic 850 is leverbaar met motoren tot wel 170 PK diesel inboard, hybride of 100% elektrisch.
De Classic 850 is de ideale allround sloep welke gebouwd is naar dezelfde maatstaf als de Blackfish professionele boten.
Het schip is leverbaar met een dieselmotor of met een buitenboordmotor of een elektrische aandrijving. Beleef unieke momenten met deze boot. Vraag gerust naar de prijslijst en optielijst.
Een stoer en onverwoestbare sloep die garant staat voor goede vaareigenschappen en met een zee van ruimte aan boord biedt de sloep de ruimte voor grote groepen.

Benieuwd naar de prijslijst en optielijst?

Specificaties

Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Gewicht:
Materiaal:
CE-categorie:
Max. motorvermogen:
8.5m
2.80m
40cm
(circa) 1800kg
Aluminium
C
42-170 pk