Classic 660

De Classic 660 sloep is een hele succesvolle uitvoering van onze aluminium sloepen lijn. Dit ontwerp is bijzonder mooi gelijnd en heeft verrassend veel ruimte. Net als al onze andere sloepen is de Classic 660 gemaakt van oersterk 5 mm dik aluminium welke zelfs zeewater bestendig is (marine Grade aluminium).
De Classic 660 is een stoere, maar toch elegante onverwoestbare sloep met goede zeer stabiele en wendbare vaar eigenschappen. Daarnaast biedt de binnenruimte veel mogelijkheden en zijn grote groepen geen probleem voor een lekker dagje varen door de grachten of juist het open water.’
Een zelflozende kuip betekend geen omkijken naar de boot als het regent.
De Classic 660 sloep word standaard heel compleet geleverd. Direct vaarklaar. In mooi onderhoudsvrij aluminium. Mocht u liever een kleur willen op uw sloep, weet dan dat wij al onze sloepen desgewenst afleveren met een zeer sterke en slijtvast coating welke bekend staat als oven gebakken poedercoating. Deze coating is vele malen sterker dan de traditionele ‘natte’ aangebrachte coatingen.
Classic 660 reddingssloep motor aluminium boten en sloepen
Het schip is zowel leverbaar met een dieselmoter als elektrische aandrijving, met de keus uit een binnen of buitenboordmoter.
Classic 660 reddingssloep zonnedek aluminium boten en sloepen
De banken kunnen worden omgebouwd tot groot zonnedek, of slaapplaats. mogelijkheid voor ingebouwde koelbox, stuurconsole en een groot stuurrad. 

Benieuwd naar de prijslijst en optielijst?

Blackfish Marine heeft veel ervaring in het voorzien van elektrische voorstuwing. Wij hebben al vele sloepen gebouwd met hoge kwaliteit elektrische motoren (Nederlandse Bell Marine en Vetus e-motoren) en diverse batterij pakketten zoals AGM en Lithium Ion.
Standaard wordt een Classic 660 geleverd met een Vetus inboard Diesel.

Specificaties

Lengte:
Breedte:
Gewicht:
Materiaal:
CE-categorie:
Max. motorvermogen:
6.60m
2.50m
(circa) 1100kg
Aluminium
C
60 pk